Over deze blog

De blog gaat over bewust, verantwoord en comfortabel leven met grote ambities en kleine kinders

Bewust en verantwoord. Want we hebben maar één planeet (momenteel) en het is mijn ambitie om die in de best mogelijke staat achter te laten voor mijn kinderen en de kinderen van mijn kinderen. Ik zoek daarom constant naar alternatieven om zuiniger en respectvol om te gaan met wat ons gegeven wordt.

Comfortabel. Want ecologisch en bewust leven kan ook met klasse en stijl. Het hoeft geen opoffering te zijn, integendeel. En het hoeft je ook geen fortuin te kosten.

Grote ambities. Los door het glazen plafond, wij allemaal. Maar ook uit de taboesfeer. Want we praten onszelf en anderen complexen aan door net niet te praten, over miskramen, angsten, baarmoederhalskanker en wat niet.

Kleine kinders. Want dat zet een leven los op zijn kop. Het vergt planning en opoffering maar je krijgt er zoveel voor terug. Liefde en hartjes en een hart dat overloopt. Het maakt sommige zaken minder vanzelfsprekend (hallo carrière en reismicrobes) en andere dan weer doodgewoon.

Beeldmateriaal

De foto’s die je hier terugvindt, zijn standaard van eigen makelij.

Zijn ze dat niet, dan vind je in de eigenschappen van de foto de bron terug. Ook als ze vrij te gebruiken zijn, zoals bijvoorbeeld de foto’s die je op www.unsplash.com vindt. Het is mijn simpele manier om eer te betuigen aan wie mooi materiaal creëert.

Affiliate links

Af en toe vind je hier ook affiliate links. Dat merk je als lezer eigenlijk niet (tenzij je er de url’s op napluist), maar als je klikt op of koopt via die link, verdien ik er wel een ietsiepietsie aan. En zo kan ik deze blog verder uitbreiden.

Gesponsorde posts

Af en toe word ik al eens voor iets leuks uitgenodigd, of mag ik een product gratis uittesten. Als dat past binnen het concept van deze blog, dan zal mijn eerlijke mening hier ook te lezen zijn. Met een duidelijke vermelding dat het om een gesponsorde post gaat. Want ook al blijf ik trouw aan mijn ongezouten mening, het is maar eerlijk tegenover mijn lezers om hier duidelijk in te zijn.

Heb je zelf ook een product of dienst die je graag uitgelicht ziet op Groene Pumps? Neem dan zeker een kijkje op de contactpagina voor meer info!