Eco, Productreviews

Fair wear underwear

 

De exemplaren in mijn onderbroekenschuif begonnen steeds minder rek en steeds meer pluis en gaatjes te vertonen. En mocht het niet zo geweest zijn, had ik wel een ander excuus gevonden om deze beauty’s te mogen bestellen.

Saint Basics gaat prat op ecologische productie onder eerlijke werkomstandigheden. En daar zijn we hier natuurlijk fan van. Dat hun collectie uit tencel op basis van eucalyptushout ook nog eens in leuke kleurtjes verschijnt, is de kers op de taart.

Want mijn poep is heilig

En dus hult mijn derrière zich bij tijden in een ultrazachte St. Emily. Het is dat ’t internet nog geen textuurtjes kan versturen, anders kon ik bewijzen dat ze echt babybilletjeszacht zijn (de slips, niet mijn derrière, die is dat stadium al enkele decennia gepasseerd).

En nee, 17€ voor een slip is niet goedkoop. Maar wie True Cost en gelijkaardige documentaires heeft gezien, weet dat de echte prijs niet op het kassaticket staat…

 

PSsst: dit is geen gesponsorde post. Ik heb mijn items netjes zelf betaald. ik wou jullie gewoon laten weten dat ik fan ben van goede producten die gemaakt worden met respect voor mens en milieu.

1 Comment

  1. Sofie

    13 augustus 2017 at 11:16

    Ik heb er ook ooit een setje van getest, tof concept!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.