Bio

Een zuiver huidje – mijn favoriete bioproducten

Gezegend zijn zij die als vanzelf een perfecte huid hebben. Ze zijn zeldzaam en ik maak er geen deel van uit. En dus neem ik mijn toevlucht tot enkele beautyrituelen met de blik op mijn badkamerspiegel. Bij mij werkt het alvast, doe er uw voordeel mee als ge nog zoekende zijt.

Reinigen, reinigen en nog eens reinigen

Ik heb een gemengde huid. Als ik die niet goed behandel, duiken binnen de kortste keren rode bultjes en pukkeltjes op in mijn T-zone. Dat vergt wat discipline. En een goede gezichtstonic om alle vuil, vet en zweet weg te toveren. In mijn geval is dat de gezichtstonic van Weleda, die in een mooie, donkerblauwe, glazen flesje pronkt in de kast. Ik breng heb ’s morgens en ’s avonds aan met een (wasbaar) wattenschijfje.

Een zuivere huid : Weleda gezichtstonic en Nuxe Bio Beauté Cleansing Milk

Heb ik me overdag wat gepimpt met make-up, wordt de tonic-routine voorafgegaan door een rijkelijke dosis reinigingsmelk. SDie van Nuxe Bio Beauté is niet alleen bio (hoera), maar heeft ook een heerlijke, subtiele citrusgeur. Ook weer met een wasbaar wattenschijfje. Zelfs mijn waterproof mascara gaat er moeiteloos mee van m’n gezicht.

Detox en vitamientjes

Nog zo’n toppertje van Nuxe Bio Beauté is hun detox vitaminemasker. De oranje crème heeft een gelstructuur en geurt naar mandarijntjes. Het masker belooft een ontgiftend effect en spoel je na een vijftal minuutjes  zachtjes af. Eerst krijg je een reinigend, wit schuim, daarna blijft je gezicht zalig verfrist en tintelend proper achter.

Een zuivere huid: Nuxe Bio Beauté Detox masker boordevol vitaminen

Weleda vind je in de meeste supermarkten, de Bio Beautéreeks van Nuxe vind je onder andere bij iU.

PS: nee dit is geen gesponsorde post, ik vind deze producten gewoon zo leuk dat ik ze graag aan jullie voorstel!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.