Productreviews, Zerowaste

Drinking buddy

Ik heb een nieuwe ‘drinking buddy’. Niet voor op café, maar voor stiekem tussendoor. Op de trein en op kantoor. In de slaapkamer en in de zetel. In vroege én late uurtjes. Hij is groot, slank, morst nooit en ligt perfect in de hand. En hij is blauw. Zo hemelsblauw.


Dankzij mijn Contigo lukt het me steeds beter om aan mijn aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water te geraken. Hij staat meedogenloos in mijn zicht te blinken en herinnert me standvastig aan mijn goede voornemens.

Zo’n drinking buddy kan ik iedereen aanbevelen!

 

Afbeelding via mycontigo.com

 1. Sandra

  4 augustus 2015 at 10:14

  Ik had hem ook al eens vastgehad… maar voorlopig red ik mij nog met mijn Bobble. Ook een aanrader. 🙂

 2. Sarah

  5 augustus 2015 at 09:25

  Leuk hé zo’n drinking buddy! 😉 Ben ook heel blij van mijn waterfles.
  Heb onlangs de Shake & go beker van Contigo gekocht. Echt een super ding! Je kunt uw smoothie omgekeerd in uw tas steken en er komt geen druppel uit. K ging ‘m binnenkort ook eens op mijn blog zetten omdat het zo’n aanrader is. 🙂 Groetjes,

 3. onahealthyadventure

  10 augustus 2015 at 19:29

  Wat een leuke drinking buddy! En als hij je helpt je hoeveelheid water binnen te krijgen des te beter 😉 en het is ook nog eens een mooie kleur.

 4. Re-saar-cle

  22 augustus 2015 at 14:58

  Goeie buddy! Ik heb er ook zo’n 5 jaar dagelijks van kunnen genieten. En toen is ie op een scherp puntje gevallen en heeft ie krrrrrrrak gezegd. Snif. Geniet ervan!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.