...

Diamonds are forever you and me

2018 wordt het jaar waarin wij hier een feestje geven.

Niet dat we dat anders nooit doen, maar we hebben wel een verdomd goede reden om het eens groots aan te pakken.

Tips om een trouwfeest te organiseren met een minimale ecologische voetafdruk zijn meer dan welkom, trouwens. Denk aan afvalarme catering, groene locaties en decoratie die niet in een container belandt wanneer de laatste gast naar huis strompelt.

5 Comments

 1. Ysa

  6 augustus 2017 at 11:16

  Schoonvader is recent nr een trouw geweest waar kruidenpotje( laurier,basilicum, tijm,….. gebruikt werden als deco. Het rook er niet alleen kei goe maar was ook mooi, allegenodigden konden bij vertrek een potje meepakken als aandenken .vond ik wel een leuk idee.

 2. Ysa

  6 augustus 2017 at 11:19

  Mijn kiné heeft vr buiten zelf lounge zetels gemaakt met europalettengemaakt. , kan je altijd zelf ook opnieuw gebruiken in de tuin

 3. gerhilde maakt

  6 augustus 2017 at 20:08

  Geertrui van Geertruurzaam schreef over haar ecologisch trouwfeest. Wij zorgden zelf voor de decoratie op ons feest (geen trouwfeest, wel een groot feest omdat we tien jaar een koppel waren) en kochten die zelf aan om die nadien nog in huis te gebruiken. Veel plezier met het organiseren en met het feest zelf natuurlijk!

 4. Goofball

  8 augustus 2017 at 14:06

  Whaaaa proficiat!

  ‘k heb wel niet direct tips als inspiratie

 5. Marthe

  25 augustus 2017 at 07:45

  Proficiat! Ik heb voor ons trouwfeest zelf stoffen vlaggetjes genaaid. Meters lang, in leuke motiefjes. Nu komen die nog altijd boven als we een feestje hebben.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.