Kinders, Productreviews

Getest en goedgekeurd: Creatieve sorteerpuzzel van Hape

Laat het wat last-minute inspiratie zijn voor de Goedheilige Man: de creatieve puzzel van Hape is een ideale beloning voor brave peuters.

Het uitpakken van de doos op zich was hier al een “ooooh”ngelofelijke ervaring!

 

 

De puzzel bestaat uit 4 grote puzzelstukken die je in een vierkant aan elkaar kan hangen. Klein minpuntje: ze hebben allemaal dezelfde vorm MAAR passen niet allemaal even mooi in elkaar. We hadden hier al een paar keer de frustratie dat het vierde stukje niet wou passen in de rest.

Op elk puzzelstuk staat een staafje met 2x telkens 1, 2 of 3 uitsteeksels. De bijhorende puzzelstukjes in tinten geel, blauw, roze en groen passen er netjes op. De kunst voor de kleine puzzelaars is om de stukjes zodanig te draaien dat ze over de uitsteeksels passen en het stukje naar beneden valt. En natuurlijk om de juiste stukje te kiezen 🙂

Hier is de puzzel alvast een groot succes, waarmee we meteen ook de kleuren en vormen beter leren kennen én leren tellen. Met de grootste concentratie worden hier torentjes gebouwd en de voldoening is dan ook groot wanneer alles eindelijk op zijn plaats zit!

En mama? Die is blij met weeral een stukje kwalitatief, educatief houten speelgoed in huis!

Getest en… goedgekeurd!

Disclaimer: dit is een gesponsorde post. Wij mochten deze puzzel immers gratis testen dankzij webwinkel Blabloom. Toch is en blijft dit onze eigen ongezouten mening. Wil je zelf eens producten uittesten voor Blabloom? Schrijf je dan in op hun website en hou de testoproepen in het oog, wie weet krijg je zelf ook eens een superleuk product toegestuurd dat je naar hartelust mag uittesten en achteraf gratis mag bijhouden. In ruil verwachten Kim en Annelies alleen een eerlijk verslag en enkele foto’s.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.