Kinders

Met een brelfie in de Flair

Omdat ik brelfies wel een leuk thema vond.
Omdat Sofie het zo lief vroeg.
Omdat openbaar borstvoeding geven voor mij iets vanzelfsprekend is, maar zeker niet voor iedereen.
Omdat het toch eens iets is dat ge gedaan wilt hebben, zo in de boekskes staan (op een positieve manier).

Daarom stond ik halfweg september met een brelfie in de Flair. En dus nu ook hier, voor het geval ge het gemist moest hebben. Sofie en Mme ZsaZsa stonden er ook in trouwens, dus ik was in prima gezelschap.

 

Kim (34) is IT consultant en heeft een dochter en een zoon

“Mijn IG-foto’s zijn altijd écht. Met een dochter van drie jaar en een zoontje van vier maanden draait het vaak rond een grappige snoet, een huilbui of een borstvoedingsmomentje. Ik merk dat die foto’s herkenbaar zijn voor andere ouders. Hartverwarmend om te zien dat zij dan hun verhalen delen! Ik besef wel dat brelfies controversieel zijn, maar het is niet omdat ik al eens zo’n foto op Instagram gooi, dat ik mensen wil bekeren tot (openbaar) borstvoeden. Ik hou het discreet, je ziet eigenlijk niks, net zoals wanneer ik voed in het openbaar: ik heb er geen probleem mee om op een terrasje het eten van mijn zoontje boven te halen, maar ik begrijp dat niet iedereen zit te wachten op een blote tiet bij hun koffie. Een brelfie toont voor mij “hey het is OK, om je kind eten te geven wanneer het honger heeft. Waar je ook bent op dat moment”. Commentaar krijg je als jonge moeder toch, ongeacht wat je wel of niet doet.”

(tekst: Barbara De Coninck)

3 Comments

 1. Resaarcle

  14 oktober 2016 at 19:50

  Wat een mooie foto! Ik vond het ook nooit een probleem, mijn kinderen voeden in het openbaar. Ik mis die borstvoeding nu een beetje want ik vind het zo’n ingenieus systeem en zo gezellig (eens het allemaal vlotjes liep)! ☺️

  1. Kim

   17 oktober 2016 at 09:39

   En zo makkelijk vooral, want je hebt het altijd bij; kant-en-klaar. Zo hoef ik tenminste niet op zoek naar een microgolfoven tijdens – ik zeg maar iets – de circusvoorstelling in Harry Malter, of terwijl Zus Technolopis onveilig maakt 🙂

 2. Goofball

  17 oktober 2016 at 11:13

  Echt een prachtige foto!! Wow.

  Zelf heb ik het voeden in draagzak nooit echt onder de knie gehad en ik denk dat hij nu wat te groot aan ’t worden is om het zo te proberen. Maar ‘k haal hem doorgaans dan gewoon uit om te voeden en ‘k ga ergens zitten. Al zou het al wandelend kunnen voeden ook wel serieus handig zijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.