Juffrouw Groene Pumps

Kim.

Ziet het licht sinds 1982. Geboren en getogen in het land van Pallieter. Nu met beide voeten stevig in de Pajotse grond.

Lief van het Lief en mama van Zus en Broer. Dat gaat met vallen en opstaan, maar vooral met heel veel liefde en toewijding. En dat gaat goed, heel goed zelfs.

Houdt zich professioneel bezig als HR Analyst en tussendoor ook als copywriter. Heeft op die manier al wat professionele watertjes doorzwommen en geleerd hoe het – niet – moet. Vindt trouwens ook dat die twee beroepen een mooie afwisseling vormen én dat ze soms onverwacht compatibel zijn.

Heeft een eigen mening en is niet bang om die te verkondigen. Vraagt zich luidop af waarom sommige mensen de zaken zo ingewikkeld maken. Of waarom ze wachten tot een ander hun problemen oplost. Gelooft in een betere wereld dan diegene die we nu hebben. Verkondigt hier daarom ongezouten wat de wereld schoner, makkelijker – kortom : beter – zou kunnen maken. Zoekt naar oplossingen voor alledaagse problemen en naar combinaties van een ecologisch gedachtengoed met het leven op hoge hakken, met kinders en een full time job.

Gooit al eens een stok in het hoenderhok en doorbreekt graag taboes. Houdt van zaken die het leven hier kleur en smaak geven, die goesting en honger doen krijgen, die blijven plakken op het netvlies en blijven nazinderen in gedachten.

Wanneer ik iets te zeggen heb. Dan verschijnt het hier. En anders blijft het hier stil. Wanneer ge hier iets leest en denkt “ze had het beter zo gelaten” staat het u altijd vrij om mij dat ongezouten mee te delen, uiteraard. Daar dient die “comment” knop voor vanonder. Ook voor suggesties, gelijkstemmigheid, knuffels, blogstokjes, koffiekletsen (met of zonder taart) en meer van dat fraais.

Wie denkt dat wij iets voor mekaar kunnen betekenen, vindt meer informatie op de “Contact” pagina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.