...

1 maart is een nieuwe start #40dagenbloggen

1 maart is in meer dan één opzicht een nieuwe start.

Het is de start van de laatste maand voor Broer 1 jaar wordt. Eén jaar. Zotjes.

Het is de start van de weerkundige lente. Maartse buien, dikke truien en dekentjes: die lente.

Het is de start van weer 40 “dagen zonder vlees”, of toch een poging tot. Dankzij ons bedrijfsrestaurant wordt het voor mij poepsimpel om alvast tijdens werkdagen ’s middags geen vlees te eten. Voor die andere dagen ga ik nog een beetje zeuren bij Het Lief.

Het is ook de start van de zotte 40 dagen blogchallenge van Kathleen. En ja wij doen daar aan mee. Wij, die het voorbije jaar amper iets geschreven hebben. Die al blij waren als er iets op Instagram te beleven viel. Beetje zot ja, maar bon. We vliegen er in met de ogen dichten het verstand op 0. Dag 1 is bij deze al afgevinkt, hoezee!

Stay tuned he mannekes, elke dag een berichtje posten, wil ook zeggen dat jullie hier elke dag iets nieuws vinden om te lezen en commentaar op te geven.

3 Comments

 1. gerhilde maakt

  1 maart 2017 at 22:05

  Ik doe ook mee. We zien wel waar we geraken, he. Wel leuk om al dat enthousiasme te zien! Er geraken precies veel mensen uit hun blogdip. 🙂

 2. fieke

  2 maart 2017 at 18:35

  Joepie! Blij dat ook jij terug bent!

 3. Silke

  3 maart 2017 at 20:50

  Van een geweldige 1 maart gesproken! Heel blij dat je terug bent, en dan nog met zo’n knaller als 40 dagen bloggen… Veel succes en plezier ermee!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.